Hová tűnt a boldogságod? – A mosolygásod eltűnésének titka

Maga a mosolygás egy olyan ördögi dolognak van beállítva sokak szerint. Nem egyszer látom és én is érzékelem másoktól, hogy zavarja őket a szüntelen jókedv. De hogyan lehet az, hogy valaki ennyire szereti az életét és hogyan kaphatja vissza az ember az őszinte mosolygását?

 

Miért jó?

Maga a mosolygás, nevetés a pozitív kisugárzásnak az egyik fő oszlopa. Mindenkit megszépít ez a folyamat és jelzi, hogy valami dolog történt, aminek örülünk. A hölgyek által kedvelt skálán is a tetejénél van a mosolygás, és ha valakinek szép mosolya van, akkor az egy hatékony fegyvere lehet élete során. Az 5+1 férfi testrész, amiért elolvadnak a nők!

pexels-photo-462680.jpeg

Honnan jön?

Vannak, akik a kárörvendésük miatt mosolyognak, vannak, akik egy szép pillanat láttán, de az igazi mosolygás stabilan benne van az emberben. Nem, senki nem bolondgomba, hogy egész nap röhögjön, de képzeld el azt, hogy benned is megvan. Például látsz egy kisgyereket, boldog, mosolyog mindenen, mindennek örül. Vagy látsz egy híres amerikai előadót, aki annyi energiát áraszt a közönség felé, hogy egész nap elhallgatnád. Aztán pedig vannak az emberek a hétfő reggeli metrón, akik nem örülnek annyira az életüknek. Velük vajon mi történhetett?

pexels-photo-220365.jpeg

Érték

A mosolygásodat, és a belső boldogságodat elvették tőled! A sok csalódás, ami ért az életben mindig kicsit kevesebbé tett. Te vajon boldog kisgyerek voltál? Na és hová lett, az az őrült boldogság, ami akkor volt? El nem szállt csak úgy belőled, hisz néha kitör újra. De mégis mi az a dolog, ami miatt el van nyomva, mi volt az oka annak sok csalódásnak, amik történtek veled?

pexels-photo-156731.jpeg

Igazság

Rá kell jönnöd arra, ami történt veled. Ha minden kis puzzle darabkát ki tudsz rakni az életedből, rá fogsz jönni, hogy mégsem szürke az élet, mint azt hitted. Rá fogsz jönni arra, hogy a nap ugyan úgy süt, mint gyerekkorodban, és a mosolygási képességed is vissza fog jönni.

pexels-photo-297821.jpeg

“Az igazi mosoly nem csak egy pillanat, hanem maga az élet boldogsága”

Hasonló cikkek:

 Testbeszéd? Ezekre figyelj, hogy te légy a legkedveltebb!

 A szexi pasik 5 ismérve! – Mitől lesz valaki szexi?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakat, kövess be facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Hová tűnt a boldogságod? – A mosolygásod eltűnésének titka” bejegyzéshez 2ozzászólás

Hozzászólás