Mikre figyelj, mikor karácsonyi ajándékot veszel?

Itt vannak az ünnepek! Minden üzlet készíti a karácsonyi dalok listáját, és ezzel párhuzamosan megkezdték a téli árukészlet, és ajándékcsomagok kiárusítását is. Ezzel pedig elkezdték beindítani a marketing gépezetüket, amivel tömegeket vesznek rá a féktelen költekezésre. Nekünk vajon megéri?

 

Idill

 

Aranyos masnik, jó illatok, hangulatos zene. Ezen módszerekkel veszik rá az embereket a vásárlásra a nagyobb üzlet láncok. Ez a fajta érzelmekre ráhatás, és az ünnep ilyen módon való kihasználása, már a marketing egy magasabb szintjét jelzi. Ez pedig jobb munkaerőt, és több munkát igényel, amit valahol vissza kell szedniük. Itt jössz te a képbe.

building-business-city-1634186

Ohh, drágaságom!

 

Profi szín összeállítású, gyönyörű csomagolású ing és nyakkendő kombinációkkal telnek meg a boltok polcai az ünnep közeledtével. Mellettük pedig pulóverek fölé írják kis táblán: For Him. Ilyen lehetőségek mellett nem nehéz döntést hoznod, de ha mégsem tudod, akkor a pénztárnál még mindig vehetsz ajándékutalványt, így a pénzed végül náluk landol.

black-friday-buy-computer-34577

Na és megéri?

 

Tudom, hogy az ajándék pulóver biztosan jó választás, de lehet hogyha tovább keresel,  olcsóbban is fogsz találni ugyan olyan minőségűt. Ez a legtöbb ajándékra igaz. A csodálatos csomagolású ingek helyett nézhetsz sima inget, amihez te választhatod ki a nyakkendőt, és ezzel rengeteget tudsz spórolni úgy, hogy közben sokkal személyesebb lesz az ajándékod.

business-clothing-collection-253668

Utószó: Mit ne?

 

Tudom, hogy megint a zokni és az alsónadrág kombón gondolkodsz, de ezt felejtsd is el. Az ajándék legyen egyszerű, hiánypótló és emlékezetes. Ez pedig nem a termék árától vagy a funkcióitól függ, hanem attól, hogy figyelsz a másikra, és azt kapja, amire szüksége van.

bags-black-friday-escalator-1368690

Hasonló cikkek:

Hogyan érdemes ruhát venni?

Hogyan tudsz a hidegben is stílusos maradni?

Milyen Férfi hajstílust válassz a személyiségedhez?

FACEBOOK LOGo

Ha tetszett a cikk, és olvasnál hasonló tartalmakatkövess facebookon is!

Üdv: Kovács Péter

Mikre figyelj, mikor karácsonyi ajándékot veszel?” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás